Επίσκεψη της συγγραφέα κ.Ναννίνας Σακκά Νικολακοπούλου

   P4230006         P42400131-300x225  

Στις 23 και 24 Απριλίου 2012 επισκέφτηκε το Σχολείο μας η συγγραφέας κ. Ναννίνα Σακκά Νικολακοπούλου, ύσρερα από πρόσκλησή μας και στα πλαίσια του προγράμματος Φιλαναγνωσίας .Η συγγραφέας πραγματοποίησε εκπ/κό πρόγραμμα με τους μαθητές και τους εκπ/κούς κάθε τάξης χωριστά ενώ το απόγευμα της Τρίτης 24 Απριλίου συνάντησε τους γονείς των μαθητών και μίλησε για το πως μπορούν να επιλέγουν ένα βιβλίο για το παιδί τους στοχεύοντας στη συναισθηματική τους νοημοσύνη.

Μαθητές και εκπ/κοί έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από την επίσκεψη της συγγραφέα .

Από το Πρόγραμμα της φιλαναγνωσίας που εφαρμόστηκε τη φετινή χρονιά στο σχολείο οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο πολλών συγγραφέων σύγχρονων και κλασικών και να αγαπήσουν το διάβασμα . Σε αυτό βοήθησε και η δανειστική βιβλιοθήκη που λειτουργεί στο σχολείο .

Για την επόμενη σχολική χρονιά έχει προγραμματιστεί και εγκριθεί από το ΕΚΕΒΙ η δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης και η επίσκεψη ακόμα ενός συγγραφέα .Ήδη έχουν σταλεί στο σχολείο τα πρώτα από τα 80 περίπου βιβλία με τα οποία θα εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του σχολείου.